4

Huset er pynta til advent, og Thea sin aller første adventskalender begynner å ta form.

Det var ikke så lett å komme opp med gode pakkeideer til en ettåring, men har pakket inn sokker, tøffler, smokker, noen fine stableklosser (som jeg har delt opp i flere pakker), hårbørste, hårbånd, fingerdukker og duploklosser (kjøpte en pakke, og fordeler klossene ut over flere dager).

Syns det ser ganske koselig ut. Gleder meg til hun skal åpne første luke i morgen!Ønsker dere alle ei riktg fin adventstid!

 

Hva har du pakket inn i adventskalenderen?

Syns du det er for tidlig å ha adventskalender til ei jente på 16 mnd?

 

#advent #adventskalender #interiør #mammablogg

Skrevet 30.11.2014. Ligger i kategorien Inspirasjon. 4 kommentarer
6

Advent kom med en aldri så liten overraskelse for oss i år: Jeg er gravid igjen! Det var fullstendig uventet - siden det tok så lang tid å få Thea, trodde jeg liksom det kom til å ta et par år å lage nestemann også. Men vi har jo alle hatt naturfag på skolen, og vet hvordan barn blir til, så en fullstendig bombe burde det vel ikke være...

I alle fall, jeg fikk en innskytelse om å ta en test i dag tidlig, og to klare, røde streker lyste i mot meg. Vet ikke helt hva jeg tenker om det. Vi hadde jo ikke planlagt å få et barn til helt enda og livet er ganske ustabilt og usikkert akkurat nå. Har vi plass til et barn til her vi bor, eller må vi flytte? Dessuten hadde jeg bestemt meg for å begynne søke etter en ny jobb - men hvem vil ansette ei gravid dame? Og vil vi ha nok overskudd til å gi både Thea og den nye babyen den oppmerksomheten de trenger og fortjener?

Kjenner at jeg er rett og slett litt bekymra. Men samtidig så er det fantastisk å tenke på at det er en liten baby som vokser i magen min. Hvis jeg har kalkulert riktig, skal hjertet begynne å slå denne uken, og terminen vil være i begynnelsen av august. Merker jeg begynner å glede meg litt også. Vi skal ha en baby! Lurer på om det er gutt eller jente?


Illustrasjonsbilde fra: paretdish.co.uk

 

#gravid #mamma #baby #graviditetstest

Skrevet 30.11.2014. Ligger i kategorien Graviditet. 6 kommentarer
Sunniva Lykke

Jeg er ei 34 år gammel jente, gift med Mannen og mamma til verdens flotteste jente på ett år. Her skriver jeg min dagbok om hverdagens små og store gleder, bekymringer, meninger, tanker og drømmer. Kommer også til å skrive om praktiske ting rundt det å være småbarnsmamma, barneoppdragelse, matlaging og skape et hjem. Velkommen til bloggen min!

hits