0

Det har komt en anklage.

Kolleger og venner har visst.

Men ikke sagt noe.

Unngått deg, voktet på deg som hemmelige agenter, løyet til deg.

Alt for at du ikke skulle vite. At politiet er på vei.

Helt til en dag, politiet står på døren.

Og vil snakke med mannen din.

Det har komt en anklage.

Du prøver å fatte. Du prøver å forstå. Bitene faller på plass.

Hvorfor alle oppførte seg så rart.

Men ingen vil si noe.

Ingen vil forklare hva som har skjedd.

Taushetsplikt.

Det har komt en anklage.

Og verden faller sammen.

Bunnen faller ut av livet.

Du strever for å finne fotfeste, noe å støtte deg på.

Alle viker unna.

Prosedyrer.

Du må vente på et brev.

Et brev fra politiet.

Ingen vet når.

Kanskje om et par måneder eller et år.

Alt skal stå der.

I brevet som sier at saken er henlagt.

"Henlagt på bevisets stilling" - det er det sånne brev sier.

Ikke, "Beklager, vi tok feil, mannen din er uskyldig. Unskyld."

Men "henlagt".

Vi venter. 

Og kan ikke gjøre annet.

 


Illustrasjon: drawingforkids.com

 

Noen som har opplevd noe lignende?

 

#familie #anklage #politi #svik #ekteskap #dagbok #brev #smerte #ensom

Skrevet 03.08.2014. Ligger i kategorien Ekteskap. 0 kommentarer
10

Jeg tenkte jeg skulle komme med et lite hjertesukk om et av de mer intime sidene ved å være gravid: nemlig gravidiet og sex.

Jeg må innrømme at for vår del har det har blitt lite sengekos i det siste. For meg er det rett og slett utrolig turn-off å ha en liten tredjeperson til stede i senga. Så fort mannen kommer nær, svarer mini i magen med voldsom aktivitet der inne, akkurat som hun vil si: "jeg vil også delta!". Men den slags aktiviteter passer seg ikke for tre - og i alle fall ikke for en liten baby! Vet jo at det er teit å tenke sånn, men det føles liksom som vi ikke er alene i senga lengre. Dessuten er jeg livredd for at babyen skal bli skremt av at mannen "banker på døra" der inne. Tull? Kanskje det. Men følelsen sitter der likevel, og slukker enhver gnist som måtte tennes...

Mannen elsker gravidkroppen min (heldigvis!), og skulle nok gjerne sett at jeg hadde vist litt mer entusiasme for ham også. Men jeg føler liksom at området der nede er opptatt med helt andre ting for tiden....

Andre som har det sånn? Eller er det full rulle helt frem til fødselen?

 
Skrevet 09.06.2013. Ligger i kategorien Ekteskap. 10 kommentarer
0

Jeg og mannen min hadde booket dagen full med jobb, møter og aktiviteter, lenge før vi oppdaget at det var Valentinsdag, så vi får rett og slett ikke sett snurten av hverandre hele dagen. Dårlig planlegging! Dagens Valentinemarkering ble derfor et romantisk kort til min kjære. Tenkte bare å dele diktet jeg brukte på kortet med dere - syns det var så fint!

 

A stranger you were once.
Then, with a gentle look you took my hand.
As our lives engaged,
you lit my life and I held both your hands.
Now that decades have passed,
ours souls have indeed become one.
How fortunate we are
that we have found the love so true
that everyone dreams about.

- Laura Veronica Merodio -

 

 

Skrevet 14.02.2013. Ligger i kategorien Ekteskap. 0 kommentarer
16

For meg betyr tydeligvis hcg-nivå opp = sexlyst ned. Det var faktisk sånn jeg skjønte at jeg var gravid i utganspunktet. Vanligivs pleier jeg nemlig være supergira på sengekos i dagene før mensen, mens sist måned hadde jeg bare null interesse i den retning når dagen for forventa mens nærma seg. I går kveld tok mannen initiativ til litt kos for første gang siden vi fant ut jeg var gravid. Jeg har jo også savnet kosen og intimiteten, men klarer rett og slett ikke slappe av og nyte det. Den søte kriblinga mangler, rett og slett!

Innerst inne er jeg nok redd for at sex skal sette i gang en spontanabort. Særlig siden blødningene som var første tegn til at noe var galt sist, startet rett etter at vi hadde hatt sex. Hjernen min vet jo at det egentlig skal være helt trygt, men magefølelsen er ikke like overbevist.

Samtidig kan jeg vanskelig forestille meg at vi skal gå ni måneder uten sex!

Hvordan har det vært med sengekosen for dere mens dere har vært gravide - mer eller mindre enn vanlig?

Skrevet 13.11.2012. Ligger i kategorien Ekteskap. 16 kommentarer
6

Når er det mat? Kan du finne ei pute til meg? Du glemte å gi meg juice! Hadde det ikke vært godt med kaffe nå? Her, ta tallerken min! Kan du gå og finne headsettet mitt?Noen ganger føler jeg mannen tar meg for å være en hushjelp....

Noen andre som har det problemet?

(Bilde: facebook.com/DowntonAbbey)

Skrevet 03.11.2012. Ligger i kategorien Ekteskap. 6 kommentarer
27

Jeg var jomfru til jeg var 30 år gammel. Uvanlig? Ja, kanskje. Men kanskje ikke så uvanlig som du tror. Det er nemlig ikke noe man snakker høyt om. Jeg var kjempe flau, ja rett og slett skamma meg over å være jomfru. Er det ikke rart? For noen år siden var det skamfult å ha sex før man var gift - men nå er det skamfult å ikke ha hatt det. Derfor svarte jeg alltid unnvikende hvis noen spurte, og var nervøs for å date i frykt for at fyren skulle merke hvor uerfaren jeg var. For når man leser blader og nettsider får man jo inntrykk av at uerfaren = teit, ikke sant?

Likevel er jeg så glad for at jeg ventet helt til jeg traff mannen min! Så glad for at første gang jeg var naken og nær et annet menneske var sammen med han.Glad for at de første famlende forsøkene ikke var sammen med noen som jeg måtte imponere i senga, for at han skulle gidde å treffe meg igjen. Men sammen med noen som elsket meg, og elsket å utforske kroppen min - ikke fordi den var perfekt, men fordi den var min. Glad for at for at vi sammen fikk utforske hva som kjennes godt ut, for oss.

Derfor syns jeg det er så trist når jeg leser 13-14 år gamle jenter som skriver til diverse spørrespalter og er flaue for at de fortsatt er jomfru. Det har ingen hast!! Jeg skulle ønske det fantes en måte å overbevise alle dere tenåringer om det: Det har ingen hast! Jeg skjønner jo at man får det inntrykket; nettsider, blader og TVprogrammer (les:trekant) er jo fulle av sexguider og bruksanvisninger til diverse teknikker. Så da må man jo bare komme igang med å trene, liksom! Men når sexstillinger blir øvelser man skal prestere, omtrent som idrettsmerket man tar på ungdomsskolen, forsvinner kosen og gleden! I alle fall for meg.
Skrevet 14.10.2012. Ligger i kategorien Ekteskap. 27 kommentarer
0

Mannen min som støvsuger huset naken, med bare et håndkle rundt livet. Perfekt start på søndagen!

Dessverre har jeg ikke noen bilder.... Overlater det til fantasien!

Men hva er det egentlig som er så sexy med mannfolk som gjør husarbeid??

Elsker det!

Skrevet 14.10.2012. Ligger i kategorien Ekteskap. 0 kommentarer
4

En gang mannen min og jeg var skikkelig nedfor, kom jeg på at jeg skulle lage dette Husband&Wife spillet for å muntre oss opp litt. Kom over det da jeg ryddet i papirene mine i dag. Det er et klassisk stigespill; kommer du på en rød rute må du trekke et hjertekort og gjøre det som står på baksiden. Kommer du på en grønn pil går du opp eller ned stigen. Enkelt men gennialt - vi hadde en skikkelig romantisk kveld med spillet vårt.

Prøv gjerne å lage et slikt spill du også! Du kan selvsagt skrive hva du vil bakpå hjertekortene- hvis stemningen er riktig kan du jo inkludere litt mer sexy ting også.

På mine kort stod det ting som:

  • Gi et kyss
  • Hvordan forrestiller du deg livet vil være når du blir gammel?
  • Gi en masasje
  • Hvordan var livet ditt da du var 15 år?
  • Hvem var din første kjærlighet?
  • Hvilke tre ting setter du mest pris på hos din kjære?
  • Gi et komplimang som starter på hver bokstav i fornavnet til din kjære
  • Beskriv drømmeferien din
  • Gi en klemSkrevet 13.10.2012. Ligger i kategorien Ekteskap. 4 kommentarer
0

Siden jeg har vært så dårlig, har vi ikke kunnet ha sex på mange uker. Etterhvert som jeg begynnte jeg å føle meg bedre, ble savnet etter sex større.  Men operasjonssårene gjør at jeg fortsatt bare kan ligge på ryggen, helst uten noen over meg. Så da måtte vi være litt kreative! Fant rett og slett opp en ny stilling! Som følger: Jeg ligger på ryggen i senga, mannen min legger seg på tvers, vendt mot meg, og jeg legger beina over hoftene hans. Dermed kan jeg ligge helt i ro med magen, mens han gjør all jobben. Og det beste av alt, på et eller annet vis gjør denne stillingen at jeg kjenner ham mye bedre enn vanlig. Dette er nok en stilling som passer ypperlig for dere som er gravide også.

Godt mulig dette egentlig er en kjent stilling med eget navn og greier, men den er i alle fall ny for oss!

Skrevet 16.09.2012. Ligger i kategorien Ekteskap. 0 kommentarer
0

Siden vi giftet oss, har nattøyet mitt stort sett bestått av sexy silkenattkjoler som dette. Det vil si, hvis jeg har hatt på meg noe i hele tatt da.... ;)


Men nå har høstkulda satt inn, og jeg har gått til innkjøp av ny pysjamas. Kjempe varm, myk og deilig, men kanskje ikke akkurat kjempe sexy? Eller hva syns du?

Litt usikker på hva dette sier om ekteskapet vårt - har vi vært gift så lenge at vi ikke bryr oss lenger? Men det ble nå litt kos på oss i går kveld likevel - påtross av flanellpysjen! ;)

Pysjamasen er fra Cubus og koster 249,-.

Skrevet 12.09.2012. Ligger i kategorien Ekteskap. 0 kommentarer
Sunniva Lykke

Jeg er ei 34 år gammel jente, gift med Mannen og mamma til verdens flotteste jente på ett år. Her skriver jeg min dagbok om hverdagens små og store gleder, bekymringer, meninger, tanker og drømmer. Kommer også til å skrive om praktiske ting rundt det å være småbarnsmamma, barneoppdragelse, matlaging og skape et hjem. Velkommen til bloggen min!

hits