6

Advent kom med en aldri så liten overraskelse for oss i år: Jeg er gravid igjen! Det var fullstendig uventet - siden det tok så lang tid å få Thea, trodde jeg liksom det kom til å ta et par år å lage nestemann også. Men vi har jo alle hatt naturfag på skolen, og vet hvordan barn blir til, så en fullstendig bombe burde det vel ikke være...

I alle fall, jeg fikk en innskytelse om å ta en test i dag tidlig, og to klare, røde streker lyste i mot meg. Vet ikke helt hva jeg tenker om det. Vi hadde jo ikke planlagt å få et barn til helt enda og livet er ganske ustabilt og usikkert akkurat nå. Har vi plass til et barn til her vi bor, eller må vi flytte? Dessuten hadde jeg bestemt meg for å begynne søke etter en ny jobb - men hvem vil ansette ei gravid dame? Og vil vi ha nok overskudd til å gi både Thea og den nye babyen den oppmerksomheten de trenger og fortjener?

Kjenner at jeg er rett og slett litt bekymra. Men samtidig så er det fantastisk å tenke på at det er en liten baby som vokser i magen min. Hvis jeg har kalkulert riktig, skal hjertet begynne å slå denne uken, og terminen vil være i begynnelsen av august. Merker jeg begynner å glede meg litt også. Vi skal ha en baby! Lurer på om det er gutt eller jente?


Illustrasjonsbilde fra: paretdish.co.uk

 

#gravid #mamma #baby #graviditetstest

Anita Søvold

30.11.2014 kl.22:25

Åååååååh, gratulerer :D!!
Sunniva Lykke

30.11.2014 kl.22:38

Anita Søvold: Takk for det! :)
Kristina - Pokerface

30.11.2014 kl.23:07

gratulerer!)
Sunniva Lykke

01.12.2014 kl.18:48

Kristina: Takk for det! :)
OSLOFRU

01.12.2014 kl.20:10

Grattis!! :D Då kanske det kommer lägligt att se på ny bilbarnstol? Jag har en tävling nu på min blogg där man har chans att vinna en bilbarnstol till ett värde av 3000kr! Gå in och kika vet jag ;)
Annika Louise

02.12.2014 kl.23:31

Så koselig! Gratulerer så mye :-) Venter selv en liten gutt i april og kunne ikke vært lykkeligere! Skjønner at du bekymrer deg når det gjelder jobb og overskudd osv, det tror jeg nesten alle gjør. Var også jobbsøker da jeg ble gravid og som du sier; hvem vil ansette en gravid dame? Det ble ikke jobb på meg, men sånn som svangerskapet mitt har vært har jeg ikke kunnet jobbe heller og nå har jeg fått beskjed om at jeg ikke får jobbe av jordmor. Ønsker deg en fin kveld videre, og lykke til med graviditeten, ting har en magisk måte å fikse seg selv på når man minst venter det :-)

Skriv en kommentarSunniva Lykke

Jeg er ei 34 år gammel jente, gift med Mannen og mamma til verdens flotteste jente på ett år. Her skriver jeg min dagbok om hverdagens små og store gleder, bekymringer, meninger, tanker og drømmer. Kommer også til å skrive om praktiske ting rundt det å være småbarnsmamma, barneoppdragelse, matlaging og skape et hjem. Velkommen til bloggen min!

hits