0

Da jeg startet å skrive på denne bloggen, ønsket jeg å skrive om barnløshet, utredning for prøverør, og andre private tanker som jeg ikke ønsket å dele med folk som kjenner meg. Derfor valgte jeg å skrive under psevdonym. Det gav meg stor frihet til å skrive om akkurat det jeg følte, og tørre å dele ting jeg aldri ville ha delt med noen "ute i det virkelige livet". Men etter at Thea ble født, har jeg fått mer og mer lyst til å ha en åpen blogg som familie og venner kan lese, og hvor jeg også kan poste bilder av meg og Thea. Etter å ha fundert litt frem og tilbake og diskutert det med mannen min, har jeg derfor bestemt meg for å lage en ny blogg. Der kommer jeg ikke til å dele fullt så private ting som jeg har gjort her, men til gjengjeld vil jeg poste bilder og bruke mitt egentlige navn.

Jeg kjenner det er litt trist å legge Sunniva Lykke død - føler jeg har lagt mye av meg selv ned i henne. Men samtidig skal det bli godt å slippe holde bloggen hemmelig for de rundt meg. Og så håper jeg at alle dere som har fulgt bloggen min vil følge med over på den nye bloggen, og legge meg til som venn der. Jeg syns jeg har blitt kjent med mange av dere her inne i bloggverden, og ønsker ikke å miste kontakten. Jeg skjønner jo at dere kanskje syns det er rart at jeg plutselig bruker et helt annet navn, men dere vil nok fort merke at jeg er den samme likevel. Tross alt kjenner jo dere meg bedre enn noen andre, siden jeg har delt hemmeligheter med dere som jeg ikke har fortalt til noen andre. Og så gleder jeg meg veldig til å vise dere hvor nydelig Thea er!


Skriv en kommentarSunniva Lykke

Jeg er ei 34 år gammel jente, gift med Mannen og mamma til verdens vakreste Thea som ble født juli 2013. Her skriver jeg om hverdagens små og store gleder, bekymringer, tanker, håp og drømmer. Velkommen til bloggen min!

hits