11

Klokka er halv 12 om formiddagen, og Thea sover faktisk enda. Fantastisk! Jeg bruker den stille mammatiden til å søker på internett etter inspirasjon til hvordan jeg kan pynte til dåpen. Vi skal få låne lokaler på jobben min. Det er billig og hjemmekoselig, dessuten enkelt og greit siden jeg er så godt kjent der. Men lokalene er litt mørke, med røde mursteinsvegger og lite vinduer, så jeg tenkte kompensere med lyse farger og masse levende lys på bordet.

Her er noen bilder som har inspirert meg:

1)Silje-sin.blogspot.com 2)idyllpalandet.blogspot.com 3)scblogg.blogspot.com 4)silje-sin.blogspot.com 5)rosaliv.no 6)livetistallogstue.blogspot.com 7)scblogg.blogspot.com 8)husetvedfjorden.blogspot.com 9)silje-sin.blogspot.com


Jeg syns det er kjempe fint å ha enkle blomster i små vaser spredt rundt på bordet, i stedet for de tradisjonelle blomsteroppsatsene. Dessuten har jeg utrolig lyst til å ha små skåler med pikekyss på bordet som pynt, som folk kan spise til dessert etterpå. Har inntrykk av at pikekyss er temmelig vanskelig å lage, så spørs om jeg prøver meg på det. Men kanskje man kan få kjøpt det noe sted?

Som duk, tenkte jeg å bare kjøpe ruller med hvit papirduk hos Biltema. Så har jeg bestilt en rull med rosa organsa på ebay til en slikk og intenting, til å legge som en løper på midten av bordet. Dessuten tenkte jeg å kjøpe disse små vasene og telysholderene på Ikea:
Hadde også veldig lyst til å kjøpe noen søte sommerfuglbordkort på ebay. Men mannen min syns det blir litt fomelt med bordkort, så tror vi dropper det. Merker jeg syns dette er utrolig morro å holde på med!

 

Hvordan pyntet dere i dåpen?

Syns dere det er koseligst med bordkort, eller uten?

 

#dåp #dekkebord #rosa #interiør #mammablogg

Så mye koselig og flott!:)
Sunniva Lykke

01.10.2013 kl.13:15

€Malene: Ikke sant? Syns det er kjempe inspirerende å se hvordan andre har gjort det.

01.10.2013 kl.14:55

Sånfint! Pikekyss i rosa og hvit får du på alle matbutikker, alt fra Kiwi til obs og rema, ligger i bakeavdelingen. Jeg bruker alltid dem når jeg lager hjemmelaget is.
Signe Veronika

01.10.2013 kl.15:01

Kjempe fint! :) Jeg elsker jo duse rosa farger, helt betatt ^^ Så blir nok mye av det når det er dåp til vår jente ;)
Sunniva Lykke

01.10.2013 kl.16:30

Anonym: Så lurt! Takk for tipset! :)
Sunniva Lykke

01.10.2013 kl.16:31

Signe Veronika: Jeg også, syns det er så romantisk og fint! Men etter en runde på diverse butikker ser jeg at rosa ikke akkurat er høstens motefarge, så må nok lete litt ekstra for å få det slik jeg vil ha det.
Anne Lise

01.10.2013 kl.19:06

Så koselig ;) Jeg elsket å planlegge dåpen. Pyntet med sommerblomster, stearinlys, hjerter og sommerfugler i fargene lilla og lavendel :) Synes det er så søtt å pynte med "lovehearts" strødd utover bordet. Billig er det også :) Men det passet ikke vårt farge valg...
Sunniva Lykke

01.10.2013 kl.19:28

Anne Lise: Åja, lovehearts var en god ide!
Giske

01.10.2013 kl.22:34

Pikekyss er ikke vanskelig å lage :) Her er hvordan jeg pleier å gjøre det :) Men de har pikekyss i butikken også :)

http://giskeslilleverden.blogg.no/1349465106_bakedilla.html
Sunniva Lykke

06.10.2013 kl.15:53

Giske: Jeg fant i butikken, så det var veldig greit! :) Men kanskje jeg skal prøve å lage mine egne en annen gang.... :)
Kirsti

22.10.2013 kl.21:55

Mye søtt og fint! Holder på med dåpsplanlegging nå, og har ikke peiling hvordan jeg skal dekorere og pynte. Er litt stresset nå som dåpen er like rundt hjørnet, så takk for litt inspirasjon! :)

Skriv en kommentarSunniva Lykke

Jeg er ei 34 år gammel jente, gift med Mannen og mamma til verdens vakreste Thea som ble født juli 2013. Her skriver jeg om hverdagens små og store gleder, bekymringer, tanker, håp og drømmer. Velkommen til bloggen min!

hits