5

Den neste tingen jeg grubler litt på til dåpen, er det klassiske spørsmålet en kvinne alltid spør seg: hva skal jeg ha på meg???

I vår familie er det egentlig tradisjon å bruke bunad i dåp, men bunaden min er helt umulig å amme i, så med Thea som må ha pupp ca hvert tiende minutt utgår definitivt bunaden som et alternativ. Da jeg var fadder i helga hadde jeg en gammel sommerkjole med ammevennlig omslagsutringning, men følte meg ikke så veldig fin i en velbrukt og lappet sommerkjole, så må helt klart kjøpe noe nytt. Mange fine kjoler dere ute! Men ikke så mange som er lette å amme i... Siden dåpsbildene blir viktige familieminner for mange år fremover, ønsker jeg jo noe jeg kan føle meg ordentlig fin i! Dessuten en kjole som er litt klassisk, kanskje mer "voksen" enn mye av det jeg bruker til vanlig, dessuten stå i stil med dåpskjolen. Er egentlig veldig glad i blomstrete kjoler, men føler det blir litt stilbrudd...

Her er noe av det jeg har funnet på nettet. Hvilken syns du er finest?


veromoda.com


Zalando.no


zalando.no


zalando.com

 

Har du forslag til noen andre kjoler som kan passe for anledningen?

Hva slags kjole hadde du på deg i barnedåpen?

 

#dåp #barnedåp #kjole #amme #ammevennligkjole #mammablogg

Iselin - Ung 2 barns mamma

29.09.2013 kl.12:26

Den øverste var fin da :) Liker farger veldig godt :)
Sunniva Lykke

29.09.2013 kl.13:33

Iselin: Ja, ikke sant? Setter pris på å høre andre sin mening, for syns det er så vanskelig å bestemme meg! :)
Ingunn

29.09.2013 kl.13:59

Helt klart nr 1! Hadde det vært gutt hadde jeg vel gått for nr 2 som var min favoritt, Men kjekt å kle seg litt etter kjønnet og :p Hadde selv bunad i vår sin dåp, det gikk veldig bra i grunn! Men nå vil vår "bare" ha mat hver 3 time da.. å for å slippe å søle på bunaden pumpet jeg meg (takk for at vi kjøpte eletrisk pumpe!) å ga han, dvs jeg holdt ikke flaska selv engang, det var det andre som hadde mindre dyre klær på seg..
Sunniva Lykke

29.09.2013 kl.14:06

Ingunn: Da har kjole nr 1 fått to stemmer så langt! :) Helt enig i at det er fint å kle seg etter kjønnet også - egentlig kunne eg godt tenkt meg en rosa kjole, men det fant jeg rett og slett ikke... Takk for at du sier din mening! :)
Kirsti

22.10.2013 kl.22:05

Likte kjolene kjempegodt, spesielt 2 og 3! :) Enkle, men så fine. Husker nå at jeg må finne kjole til dåpen jeg også.. bah, stress! Haha.

Skriv en kommentarSunniva Lykke

Jeg er ei 34 år gammel jente, gift med Mannen og mamma til verdens vakreste Thea som ble født juli 2013. Her skriver jeg om hverdagens små og store gleder, bekymringer, tanker, håp og drømmer. Velkommen til bloggen min!

hits