2

Akkurat nå ligger Thea og sover i sin egen seng for første gang! Det er jo det vi har ønsket og prøvd å få til hele tiden: for det første at hun skal sove på dagen, og for det andre at hun skal sove i sin egen seng. Men når det først skjer, så blir jeg mer urolig enn glad: Er hun frisk? Hvorfor sover hun så mye? Hvorfor protesterte hun ikke da jeg la henne ned? Puster hun...? Mammahjerner er rare greier altså! Fantasien løper liksom helt løpsk...

Dette er den andre ekstra-luren til Thea i dag. Begge gangene har hun sovnet i armene mine, og fortsatt å sove etter at jeg har lagt henne ned. Det har faktisk ikke skjedd siden hun var nyfødt! Kan kansje virke som hun er litt slapp og ute av form. Men kan også rett og slett hende at hun holder på å komme inn i et bedre sovemønster. Det er jo det vi vil; at hun skal sove både formiddagslur og ettermiddagslur, som andre babyer. På helsestasjonen sa de at det ofte ordner seg rundt tre måneders alderen. Håper det er det som skjer!

 

Disse babyene har litt bedre sovehjerte enn babyen min!

(bilde fra hdwallpapers.in)

 

#sove #milepæl #mammahjerte #mammablogg

Herlig bilde:) Håper hun sover i natt^^Ingenting er bedre enn sove barn:)
Sunniva Lykke

26.09.2013 kl.21:55

Ronja 20 år: Ja jeg falt også for det bildet! Hun sover i alle fall søtt akkurat nå, så satser på at det varer! :)

Skriv en kommentarSunniva Lykke

Jeg er ei 34 år gammel jente, gift med Mannen og mamma til verdens vakreste Thea som ble født juli 2013. Her skriver jeg om hverdagens små og store gleder, bekymringer, tanker, håp og drømmer. Velkommen til bloggen min!

hits