2

Det måtte jo komme før eller siden; et innlegg om bæsj. Eller rettere sagt, mangel på bæsj. Den flaska med mme som Thea fikk på bussen, har visst forstyrra hele systemet. For plutselig er det slutt på å bæsje. Hun pleier alltid å bæsje to-tre ganger om dagen, men nå har hun bare hatt suksess en eneste gang siden fredag kveld. Det er lenge det, for ei lita jente....

Jeg vet jo at det er mange babyer som ikke bæsjer så ofte, så det er ikke krise i seg selv. Men problemet er at det tydeligvis plager henne ganske mye. Hun er mye mer grinete og urolig enn vanlig. Og kan ligge og kose seg, og så plutselig sette i å hylskrike, en skikkelig "jeg har så voooondt" grining, med tårer og alt... Fælt å se babyen sin ha vondt i magen og ikke kunne gjøre noe med det!

Prøver å stryke henne på magen med sirkelbevegelser, holde henne over skuldra mi og stryke på ryggen og spiser svisker til den store gullmedalje i håp om at det skal gå over i melka og sette fart på magen hennes. Men ingenting ser ut til å hjelpe....

Ikke så greit å være Thea i dag med andre ord....

 

Stopp i systemet....

 

Noen som har noen tips?

Har deres babyer hatt problem med bæsje?

 

#mammablogg

Anne Lise

25.09.2013 kl.15:50

Magemassasje kan hjelpe. Stryk med en hånd. Start nede på høyresiden av magen, gå opp under ribbeina, så på tvers over magen og ned på venstre side. gjenta på tvers og ned venstre side. Dette gjenntas :) Ellers kan du forsøke å gi henne Fenikkel-te eller bittelitt sviskemos. Ikke greit plages med magen :/ Da Sigrid var så liten hadde hun veldig uregelmessig avføring, så det var ofte vi måtte hjelpetil med massasje for å få ut luft. Lykke til :)
Sunniva Lykke

26.09.2013 kl.21:53

Anne Lise: Etter dagevis med magemassasje og svisker, kom endelig resultatet i dag! Takk for tips!

Skriv en kommentarSunniva Lykke

Jeg er ei 34 år gammel jente, gift med Mannen og mamma til verdens vakreste Thea som ble født juli 2013. Her skriver jeg om hverdagens små og store gleder, bekymringer, tanker, håp og drømmer. Velkommen til bloggen min!

hits