1

Da har det vist seg at vi har ei ekte bussrinsesse. Vi la ut på helgens ekspedisjon bevæpnet med mme på flaske, bæresele (takk for tipset Anne Lise) og Theas favorittleke; Pampers bleiepakke. Fire timer på buss, første gang på reise,  første gang i bilsete, første gang hun skulle drikkee av flaske, første gang hun skulle smake noe annet enn mammas melk... Det er veldig mange "første gang" for ei lita jente!  Og mamma var bomsikker på at det ALDRI ville gå bra. Men der tok mamma grundig feil! Jenta vår viste seg nemlig å være et naturtalent for å kjøre buss. Sovna før me var ute av Oslo sentrum, og sov i tre kvarter før hun våknet, tok hele flaska på styrten, og sov videre en time til. Deretter var riktignok tålmodigheten høylydt over, og jeg måtte ta henne over i bæreselen ei stund, for å unngå at hun skulle skrike både pasasjerer og sjåfør fra sans og samling. Men sannelig sovna hun ikke i bæreselen også, faktisk så tungt at jeg kunne legge henne over i setet uten at hun våknet, og sov helt til vi var fremme. Fantastisk! Tror aldri hun har sovet så mye på dagtid siden hun ble født!

Det ble et par "første gang" resten av helga også: første gang overnatte i fremmed hus, første gang hilse på fetteren sin (du skulle sett hvor søte de var når de låg der side ved side på gulvet og holdt hender!), første gang i kirka (stille som en mus!) og første gang i familieselskap (absolutt ikke stille som en mus..). Merker at Thea ikke er så vandt til å være blandt mange folk, så hun ble litt satt ut av alle inntrykkene. Men det er nok sunt for henne å begynne å komme mer ut i verden etterhvert.

Vi hadde en flott helg! Men nå er både mamma og Thea ganske sliten....

Anne Lise

23.09.2013 kl.21:57

Så flott at det gikk bra :D:D

Skriv en kommentarSunniva Lykke

Jeg er ei 34 år gammel jente, gift med Mannen og mamma til verdens vakreste Thea som ble født juli 2013. Her skriver jeg om hverdagens små og store gleder, bekymringer, tanker, håp og drømmer. Velkommen til bloggen min!

hits