1

Til helgen skal vi i barnedåp på en annen kant av landet. Kjempe hyggelig, vi skal være faddere og greier, og gleder oss masse. Problemet er bare at bussturen tar fire timer. Vi har allerede sjekket at de har trepunkts sikkerhetsbelter i bussen, så vi kan feste bilsetet hennes like trygt som i en vanlig bil. Men hvordan skal vi få henne til å sitte i ro i bilsetet i fire timer i strekk??? Og hva gjør vi om hun begynner å hylskrike etter ti minutter, og ikke stopper å skrike før vi har komt frem? Og skrike vil hun jo, for hun vil ha pupp minst annenhver time, dessuten masse kos i armene til mamma. Jeg har tenkt på at vi kan ta med MME på flaske som "niste" på veien. Men hun har aldri drukket av flaske før, så er usikker på om hun vil ta den.

Noen som har noen gode råd?

Syns dere det er veldig uansvarlig å ta babyen ut av barnesetet og amme mens bussen kjører dersom hun skriker for mye?

Et annet alternativ er å ta toget i tre timer, og så bli hentet med bil. Men det er en time og femten minutter å kjøre hver vei, og det er ganske mye for noen som har huset fullt av gjester og mye å ordne dagen før barnedåp. Har liksom ikke helt samvittighet til å be om det, selv om de har tilbudt....

Hva tenker dere?

Kjenner jeg gruer meg mer og mer til denne turen....

 

 

#reisemedbaby #sikkerhet #nervøsmamma #bilsete #mammablogg

Anne Lise

19.09.2013 kl.12:55

Skjønner at du blir litt svett av tanken på "alt som kan gå galt". Min erfaring er at det går som regel mye bedre enn det jeg forventet - heldigvis. Men det kan jo være lurt å ha med eks. bæresjalet/selen slik at hun kan sitte i det om det blir total krise å være i bilstolen. Det blir jo litt tryggere enn å sitte helt løs. Er usikker på hvordan jeg ville løst "ammingen". Om hun har fått mme tidligere, liker det og får til med flasken så er jo det en mulighet. Du kan jo prøve å gi henne flaske ett par ganger før dere skal dra :)

Skriv en kommentarSunniva Lykke

Jeg er ei 34 år gammel jente, gift med Mannen og mamma til verdens vakreste Thea som ble født juli 2013. Her skriver jeg om hverdagens små og store gleder, bekymringer, tanker, håp og drømmer. Velkommen til bloggen min!

hits