0

I dag var det endelig tid for timen min hos fastlegen til 6ukerskontroll. Lurte litt på hva jeg skulle gjøre med Thea i mens. Så for meg at jeg måtte sitte i gynekologstolen og amme henne samtidig for at hun ikke skulle hyle... Fant ut at det var ingen god ide! I stedet kom pappa hjem et par timer for å se etter henne mens jeg var hos legen. Modige pappa, altså! Han har jo tross alt ingen pupp å gi henne når hun hyler som værst...

Det var ikke ei fult så modig mamma som gikk fra babyen sin hjemme alene med pappa for første gang... Hadde vel komt ca fem meter ned i veien her før jeg ringte hjem første gang, for å gi noen "livsviktige" beskjeder. Heldigivs var det ikke lang ventetid hos legen, og jeg slapp til nesten med en gang.

Legen spurte litt om hvordan jeg hadde det, vi snakket om prevansjon, og så sjekket hun "the downstears area" - at livmoren har trekt seg sammen og stingene har grodd slik de skal. Alt såg heldigvis fint ut, og hun sa det var ingenting i veien for å begynne å ha sex igjen. Heldigvis! MEN jeg må gjøre MYE knipeøvelser fremover, for bekkenbensmusklene var vist helt på bærtur. Dessuten har jeg visst gjort knipeøvelsene helt feil, og ikke knipt for harde livet på de nedre magemusklene i stedet... Ikke at magemusklene har vondt av litt trening de også, men det var liksom ikke det som var poenget... Så fra nå av blir det kniiiip hele dagen. Kan bli ganske morsomt, siden jeg ikke klarer å knipe der, uten å knipe igjen øynene samtidig. Så hvis du treffer en dame på bussen som sitter og kniper igjen øynene på en litt anstrengt måte, så vet du hva jeg egentlig holder på med....

Så fort jeg kom ut fra legen, løp jeg mot tbanen, mens jeg ringte hjem, for å høre hvordan det stod til. Pappaen hørtes ut til å være ved relativt godt mot, selv om jeg kunne høre Thea hyle i bakgrunnen, så tbanen kunne ikke komme fortnok for min del. Småsprang de siste meterne hjem, og var forberedt på å høre vrælene hennes i hele oppgangen. Men tro det eller ei, da jeg kom hjem låg Thea blid og fornøyd og pludret på stellebordet! Flinke pappa, altså! De koste seg så fint i lag, at hun hadde ikke bruk for meg på nesten en halvtime etter at jeg kom hjem. Så jeg sier bare:

 

(Bildet er lånt fra Google)

 

#daddyismyhero #pappa #6ukerskontroll #mammablogg

Skriv en kommentarSunniva Lykke

Jeg er ei 34 år gammel jente, gift med Mannen og mamma til verdens vakreste Thea som ble født juli 2013. Her skriver jeg om hverdagens små og store gleder, bekymringer, tanker, håp og drømmer. Velkommen til bloggen min!

hits