5

I dag hadde vi første samling med barselgruppa. Jeg har gledet meg litt til barselgruppa skulle starte, for kjenner ingen andre som er hjemme med barn akkurat nå. Og det viste seg å være ei veldig hyggelig gruppe. Vi var bare fem mødre, men syns vi fant tonen godt, og ble sittende igjen og skravle i over en time etter at samlingen med jordmor var ferdig. Fint å ha noen i samme situasjon å dele erfaringer og bekymringer med!

Problemet er bare at etterhvert som det ble på tide å gå, var det ingen som tok innitiativ til noe nytt møte. Det var liksom igen som sa noe om at de hadde lyst til at gruppen skulle treffes igjen eller foreslo ting v kunne gjøre heller. Kanskje de andre ikke er interessert i det..? Hva tror dere? Jeg kunne jo selvsagt tatt initiativet selv, men turde liksom ikke... Hva tror dere? Syns dere jeg skal ta initiativet til en ny samling? I så fall  hvordan? Sms-runde? Fellesmail? Søke de opp på Face? Eller bare sende en sms til en eller to som jeg følte jeg var mest på bølgelengde med og skippe resten?

 
Har dere vært med i en barselgruppe?

Hvordan funket det?

Hvordan kom dere igang?

 

 

#barselgruppe #mammablogg

19 år og mamma til 2 Prinser

06.09.2013 kl.18:23

ja :D på helestasjoen, den ene gangen var en jordmor der, så var en fysio :)
Ingunn

06.09.2013 kl.20:58

Ta en sms-runde å ta med alle på en tur :D Det må jo være noen i samme situasjon. Vi går tur hver tirsdag, å så går vi hjem til en av oss etterpå, ammer og spiser selv. Alle har med niste så ingen trenger å stille med mer enn tak over hode kjempe greit! Jeg gikk også til naboen idag å hilste på (vi har nettopp flyttet) å de hadde jammen en sønn på 1 måned :D vår er jo 2 måneder nå..
Sunniva Lykke

07.09.2013 kl.08:47

19 år og mamma til 2 Prinser: Sånn er det her også. Men dere møttes ikke på egenhånd etterpå da?
Sunniva Lykke

07.09.2013 kl.08:58

Ingunn: Det høres kjempe koselig ut! :) Håper vi kan få til noe sånt!
Ingunn

08.09.2013 kl.15:03

Ja det er skikkelig koselig! Tirsdager er alltid et høydepunkt i uka :)

Skriv en kommentarSunniva Lykke

Jeg er ei 34 år gammel jente, gift med Mannen og mamma til verdens vakreste Thea som ble født juli 2013. Her skriver jeg om hverdagens små og store gleder, bekymringer, tanker, håp og drømmer. Velkommen til bloggen min!

hits